Groenmarkt 163   |   3311BD Dordrecht   |   078 - 63 12 386   |   info@kinderboekwinkeldegiraf.nl
Aanbiedingen

Regelmatig krijgen wij nieuwe aanbiedingen binnen. Het zijn boeken die zoals het heet in de ramsj zijn gegaan. Niet omdat ze niet mooi zijn, integendeel. Kwaliteitsboeken zijn het van uitgeverijen als Christofoor, Vier Windstreken, Sjaloom en anderen. Hierbij enkele voorbeelden van wat we momenteel in huis hebben. Binnenkort meer te zien op deze website.

Aanbiedingen kunnen door ons (meestal) niet nabesteld worden. Het kan dus voorkomen dat je misgrijpt omdat de voorraad net op is.Avonturiers van de wereld

Anne Royer en Jérémy Masson

Dit boek gaat over veertien buitengewone jongens. Allemaal vertellen ze een ongelooflijk avontuur dat hen overkwam. Ga mee op zoek naar de rode leeuw met Mambou de Masaï, huiver met Flint de Piraat, dring door tot in de gouden stad samen met Manco de Inca of overwin een krokodil in het gezelschap van Dyga de Aboriginal. Ze zijn allemaal dapper, stoutmoedig en soms onbesuisd. Géén van hen deinst terug voor het gevaar. En jij? Welk soort avonturier ben jij eigenlijk?...

Van 17.95 voor € 6.90

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Kleine Beer zoekt zijn vriendjes

Daniela Kulot

De zeven vriendjes houden zoveel van Kleine Beer, dat ze hem allemaal een hart cadeau willen doen. Als jij de voetstapjes van Kleine Beer volgt, dan kun je hem helpen om in dit grote boek zijn zeven vriendjes te vinden en de zeven harten te verzamelen. Achter elk deurtje vind je een ander vriendje dat een hart aan Kleine Beer wil geven. En weet je wat het allerleukst is? Aan het eind van de dag gooit Kleine Beer de zeven harten hoog in de lucht, zodat de wind ze ver weg kan blazen. En wanneer hij de volgende dag zijn vriendjes weer bezoekt, vliegen alle harten hem opnieuw tegemoet....  Kijk- en zoekboek.

Van 9.95 voor € 3.95

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Zeg kleine dolfijn

Vera de Backker

Leuk en leerzaam prentenboek over dieren in de natuur voor peuters en kleuters. Met luisterboek & meezingliedje op CD. Veerle vangt haar eerste garnalen en haringen en raakt bij het duiken verstrikt in een visnet. Ze is helemaal alleen. Wordt ze op tijd gered?

- leerzaam kinderboek vanaf 3 jaar
- spannend voorleesverhaal & leuke weetjes over dolfijnen
- met luisterboek & meezingliedje

Wist jij bijvoorbeeld dat de meest voorkomende 'dolfijn' in de Noordzee bruinvis heet? Leuke extra's zoals kleurplaten, knutselideeën en liedjes van de dieren kun je downloaden via zegkleine.nl
Meer titels in de prentenboeken serie 'Zeg kleine ...': eekhoorn, bever, vleermuis, ooievaar en roodborstje (op = op)

Van 14.95 voor € 5.00

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Het grote aankleedpoppenboek

Renate Cossmann

Dit boek bevat 11 aankleedpoppen en allerlei kledingstukken, speelgoed en dieren die je kunt uitdrukken en neerzetten. Aan de namen op de achterkant van de poppen, kleding en accessoires kun je zien wat er bij elkaar hoort, maar je kunt natuurlijk ook je eigen creaties maken.

Van € 7.50 voor € 3.90

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 
Mijn grote vriend beer

Suzanne McGinness

Bram heeft een beer die Beer heet. Bram en Beer doen alles samen. Ze spelen spelletjes, gaan erop uit, eten boterhammen met pindakaas en honing, maken grapjes en delen geheimen. Beer is Brams beste vriend! Ze gaan zelfs 's nachts samen naar de sterren kijken. En natuurlijk is hun favoriete sterrenbeeld de Grote Beer. Een schitterend prentenboek over vriendschap en verbeeldingskracht met prachtige illustraties van een wel heel bijzondere beer.

Van 14.95 voor 5.00

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel

Wat niemand is gelukt, lukt de jonge Arthur wel: hij trekt een zwaard uit een steen en wordt daardoor koning van Engeland. De avonturen die hij vervolgens in en om zijn kasteel Camlot beleeft met de ridders van de Ronde Tafel worden door tovenaar Merlijn op spannende wijze verteld.

Bewerking van het beroemde verhaal van koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel. Spannende avonturen over moed en trouw, magie en mysterie, liefde en verraad onderscheidend door de diverse uitneembare documenten: de geheime liefdesbrieven van sir Lancelot en koningin Guinevere, een plattegrond van het kasteel Camelot, posters en het spel hoe de Heilige Graal te laten verdwijnen

Van 19.95 voor 6.90

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.