Groenmarkt 163   |   3311BD Dordrecht   |   078 - 63 12 386   |   info@kinderboekwinkeldegiraf.nl

Aanbiedingen

Regelmatig krijgen wij nieuwe aanbiedingen binnen. Het zijn boeken die zoals het heet in de ramsj zijn gegaan of het gaat om goedkope uitgaven. Hierbij enkele voorbeelden van wat we momenteel in huis hebben. Het aanbod wisselt regelmatig.

Aanbiedingen kunnen door ons (meestal) niet nabesteld worden. Het kan dus voorkomen dat je misgrijpt omdat de voorraad net op is.

Hart, Garyl

De kleine prinses Sofie kan maar niet in slaap vallen. Dat komt door die stomme reus die boven haar woont, aan het einde van de bonenstaak, en die steeds maar heen en weer blijft stampen. Als Sofie haar ouders vraagt waarom reuzen toch zo gemeen zijn, geven ze haar een sprookjesboek. Want dat reuzen humeurig zijn, is immers al honderd keer beschreven. Die sprookjes brengen Sofie op een idee: ze weet precies hoe ze die chagrijnige reus op kan vrolijken. En dus brengt ze hem een bezoekje - uiteraard via de bonenstaak. Vanaf 3 jaar

Van € 14.99 voor € 6.90

Gravett, Emily

Voor mij! Als Beer en Haas gaan wandelen, komen ze mooie dingen tegen. Haas wil alles voor zichzelf houden. Hoe kan Beer hem leren om samen te delen? Emily Gravett Humor en vriendschap staan centraal in dit hartverwarmende peuterboekje.

Van € 9.99 voor € 5.00

Konnecke, Ole

Tijdens een reis rond de wereld zie je onder andere de bergen en de oceaan. Welke dieren leven daar allemaal? In dit aanwijsboek met woorden en plaatjes laat Könnecke kinderen op een speelse manier kennis maken met de grote wijde wereld. Daarbij weet de maker van ‘Het grote boek van de hele wereld’ verbindingen aan te brengen tussen al die dingen die zo liefdevol geïllustreerd zijn, waardoor talloze miniverhaaltjes op en tussen de bladzijden ontstaan. Het ideale kijkboek voor kinderen die beginnen te ontdekken dat de wereld groter is dan hun eigen straat.

Van € 15.99 voor € 7.90

Barker, Mary

Bloemenkinderen sprankelen niet alleen door de glitters op hun vleugels, maar ook door hun zorg en liefde voor alles wat leeft in deze wereld. In dit boek vertellen de Bloemenkinderen de lezers hoe ze net zo kunnen sprankelen als zij. En met de bijgevoegde Bloemenkinderen-accessoires is het voor de kinderen nóg gemakkelijker om een echte fee te worden!

Van € 21.50 voor € 7.90

Grill, William

Een aangrijpend verhaal uit het Wilde Westen

Het is 1893. Op de uitgestrekte prairies van Nieuw-Mexico in de Verenigde Staten terroriseert de wolf Lobo al vijf jaar lang het gebied van de Currumpaw-rivier. Lobo is de leider van een beruchte wolvenroedel. Wie deze wolf vangt, krijgt een beloning van wel duizend dollar! Het zou echter onmogelijk zijn hem te vinden… Al vele jagers kwamen terug zonder buit. Wolvenjager Seton gaat het echter toch proberen. Een beslissing die zijn leven zal veranderen. 

Van € 17.00 voor € 7.90

Hunter, Erin

Al eeuwenlang delen vier wilde kattenclans het woud, volgens de regels die door hun voorouders zijn vastgesteld. Maar de Donderclan verkeert in groot gevaar, als de Schaduwclan zich niet langer aan die regels houdt en probeert heer en meester van het hele woud te worden. Dappere krijgskatten sterven, soms onder vreemde omstandigheden... Dan verschijnt er ineens een doodgewone huiskat op het toneel. Hij heet Rufus en zijn komst markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de clans.

Deel 1 nu tijdelijk maar € 2.00 !

Braun, Dieter

Lees meer over elke dinosaurus die ooit is ontdekt in dit handboek van dinosaurussen!

Van Aardonyx tot Zuniceratops: leer wanneer deze dinosaurussen leefden en waar,
wat ze aten, hoe groot of klein ze waren en nog veel meer. Met schitterende tekeningen van Dieter Braun en up-to-date feiten afkomstig van experts van het Natural History Museum in Londen. Een prachtig boek om in te blijven bladeren: voor iedereen die echt wat wil weten en leren over dinosaurussen. Vanaf 6 jaar.

Van € 19.99 voor € 9.90