Groenmarkt 163   |   3311BD Dordrecht   |   078 - 63 12 386   |   info@kinderboekwinkeldegiraf.nl

Agenda

Spuitende slagaders & overstromende oceanen. Dat is de titel van een nieuw boek over wat je zelf allemaal kunt doen bij kleine en grote rampen. Of een ramp nu ver weg is of dichtbij – het nadenken over wat je allemaal kunt doen is eigenlijk best spannend en past daarom heel goed bij deze “enge” kinderboekenweek. Een docent van het Rode Kruis komt vertellen over de hulp die zij verlenen en gaat ook laten zien hoe jij iemand kunt helpen die gewond is geraakt.  En wie weet mag jij wel oefenen op een ‘echt’ slachtoffer.

Datum: woensdag 4 oktober
Tijd: 15:00 - 16:00
Locatie:  Dordrecht Centrum / Blauwe Kamer i.s.m. Kinderboekwinkel De Giraf
Voor: held(p)haftige kinderen vanaf 10 jaar
Toegang: Gratis

Wil je zeker zijn van een plekje. Meld je dan aan.

We noemen het een traditie inmiddels: een kinderboekenschrijver of illustrator die tijdens de kinderboekenweek in onze winkel een lezing houdt over zijn werk. Voor volwassenen. 
Voorgaande jaren ontvingen we Guido van Genechten, Arend van Dam en Koos Meinderts. Dit jaar komt Edward van de Vendel vertellen over en voorlezen uit zijn werk. Hij ontving vele prijzen waaronder de Woutertje Pieterse prijs 2016 voor Stem op de Okapi. Dit jaar krijgt hij een vlag en wimpel voor het boek Ik ben bij de dinosaurussen geweest. We zijn zeer verheugd over zijn komst en nodigen iedereen uit te komen luisteren en genieten. Een feestelijk begin van Kinderboekenweek 2017. En wie weet wordt het nog een beetje eng........

 

Woensdag 4 oktober om 19.30 uur in Kinderboekwinkel De Giraf

De lezing is gratis. Reserveren (b.v. via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) gewenst.

Na afloop zal Edward zijn boeken signeren. De avond eindigt om 21.00 uur.