Groenmarkt 163   |   3311BD Dordrecht   |   078 - 63 12 386   |   info@kinderboekwinkeldegiraf.nl

Boeken op leeftijd

In één van de oudste straten van Dordrecht steekt een giraf zijn nek uit om iedereen in de winkel te lokken. Binnen tref je een wondere wereld vol verhalen aan, ingedeeld op thema of leeftijd. Wij hebben een grote collectie prenten-, kinder- en jeugdboeken en informatieve boeken.

Er zijn ook posters, ansichtkaarten, handpoppen en luisterboeken. We hebben een gezellige hoek ingericht waar kinderen lekker kunnen lezen en spelen. De Giraf is een warme plek voor alle liefhebbers van kinderboeken!

Maak een keuze uit ons assortiment in het menu rechts en laat u verrassen. Uiteraard is dit maar een deel van onze sortering die in de winkel aanwezig is. Wij proberen de prijzen up-to-date te houden maar kunnen niet garanderen dat dat altijd lukt op de site. Wij gaan te allen tijde uit van de Vaste Boekenprijs.

Onze boeken zijn verdeeld in de volgende leeftijdscategorieën: 

Baby & Peuter

Kleuters

AVI

7+

10+

14+

Informatief onderbouw

Informatief bovenbouw

 

Een giraf in de stad, dat zie je zelden.
In Dordrecht wel! Het dier spreekt tot de verbeelding en heeft meer dan 50 schrijvers en illustratoren geïnspireerd een verhaal, gedicht of illustratie te maken voor het 25-jarig bestaan van onze winkel. 
Lees hoe een ontdekkingsreiziger in de 18e eeuw het skelet van een 'kameelpaard' naar Nederland verscheept, of in welke taal de letterlijke vertaling van giraf is: hij-die-een-lang-bed-nodig-heeft. En hoe ga je als boekverkoper om met een verontwaardigde klant die denkt giraffen bij je te kunnen kopen in plaats van boeken? Wist je trouwens dat Dikkie Dik ook al een giraf kan tekenen? Is dat niet knap!

Met bijdragen van Toon Tellegen, Bette Westera, Hans Hagen, Floortje Zwigtman, Annemarie van Haeringen, Koos Meinderts, Sylvia Vanden Heede, Dolf Verroen, Ingrid en Dieter Schubert, Jacques Vriens en vele anderen. 

Voor alle leeftijden.

Uitgegeven door Kinderboekwinkel De Giraf 2019, € 15.00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.